Verkkokauppa perustettu Holviin

Päätimme lähteä kokeilemaan suomalaisen Holvin verkkokauppaa, kun monien vertailujen jälkeen tämä osoittautui aika kustannustehokkaaksi välineeksi.

Tokihan olisi toivottavaa, että tulevaisuudessa verkkokauppamme olisi integroituna näille sivuille mutta ainakin nyt alussa mennään näin. Hyödynnämme myös Facebook-sivuamme kauppapaikkana ja keräämme kokemuksia, miten sosiaalinen media toimii kaupan teossa.

Mikäli sinulla on kysyttävää verkkokaupastamme tai haluat antaa palautetta, niin olethan yhteydessä vaikka yhteydenottolomakkeen avulla.

Patamiehen verkkokauppa Holvissa kuva etusivusta

PATAMIES® keskittyy verkkokaupassaan valurautaan!

PATAMIES verkkokauppa myy laadukkaita valurautatuotteita, joita tuomme maahan Unkarista. Valikoimistamme löydät niin perinteisiä kolmijalkapatoja kuin kauniita, emaloituja valurautapatoja, kivoja paistinpannujakaan unohtamatta. PATAMIES® keskittyy padoissaan isoihin kokoihin, sillä niitä ei tunnu marketeista noin vain löytyvän. Silloin tällöin verkkokaupan valikoimiin otetaan muitakin tuotteita, kuten keittiötekstiilejä.

Valurauta on meidän mielestämme ehdottomasti paras väline ruoanlaitossa ja monet kokit vannovatkin valurautaisen paistinpannun nimeen, erityisesti liharuokien ja pihvien valmistuksessa! Huippukokki Kape Aihinenkin suosittelee valurautaista paistinpannua pihvin paistamiseen!Ja syykin tähän on aika selkeä: Valurautapannun paisto- ja haudutusominaisuudet ovat vailla vertaansa, sillä valurauta johdattaa lämpöä erittäin hyvin. Lämmettyään valurautaisella paistinpannulla paistaa pitkään tasaisella lämmöllä. Se myös jäähtyy hitaasti, joten se sopii erinomaisesti pihvien hauduttamiseen.

Toki valurautaiset tuotteet vaativat hieman enemmän hoitoa ja huoltoa kuin tavalliset padat ja pannut mutta se myös palkitsee. Voidaan myös sanoa, että valurautapadat ja pannut ovat ekologisia, sillä hyvin hoidettuna ne kestävät sukupolvelta toiselle. Luethan siis huolella ohjeemme valurautatuotteiden hoidosta! Jos sinulta löytyy vanha valurautapa, niin tsekkaa helpot ohjeet, joilla otat taas tämän ikuisen tuotteen käyttöön.

Ja miksi keskitymme isoihin patoihin? Meitä viehättää ajatus yhteisöllisestä ruoanlaitosta; siitä, että kokonainen perhe, jopa sukupolvet kerääntyisivät yhteen kiireettömästi nauttimaan ruoan valmistuksesta kuin itse syömisestäkin! Toisaalta, nykyajan ihmiset ovat kovin kiireisiä, niin miksei kerralla tekisi enemmän ruokaa, jota on helppo pakastaa annosrasioihin ja ottaa vaikkapa töihin evääksi? Ja mikä parasta, valurautaisella padalla teet vaikka yön aikana uunissa suussasulavaa herkkua eli periaatteessa sinun ei tarvitse käyttää aikaasi itse valmistukseen vaan annat valurautapadan hoitaa hommat puolestasi!

Ostamme kaikki tuotteemme tukusta Unkarista, jossa vielä tänäkin päivänä valurauta ja erityisesti kolmijalkapata ovat erittäin suosittuja. Olemmehan itsekin asuneet siellä muutamia vuosia ❤️

Verkkokauppa palvelee sinua 24/7!

ale mustista padoista
ostoksille verkkokauppaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *