VALURAUTAPADAT

Täältä löydät kuvia PATAMIES® valurautapadoista. Sekä emaloiduista että valurautaisista padoista löytyy verkkokaupassamme useita kokoja. Kaikkiin tilauksiin laitamme aina mukaan valurautatuotteiden hoito-ohjeet sekä suussa sulavia Patamiehen itsensä kehittelemiä reseptejä

Klikkaamalla kuvassa näkyvää OSTA nappulaa, pääset suoraan verkkokauppaamme ja kyseisen tuotteen tietoihin! Valurautapadat on verkkokaupassamme jaoteltu pyöreisiin ja soikeisiin patoihin. Vinkki vitonen: PATAMIEHEN verkkokaupasta löytyy pääsääntöisesti isoja patoja, koska sellaisia meiltä on toivottu. Mutta, sehän tarkoittaa vain sitä, että voit kerralla kokkailla kunnon satsin herkkuja ja laittaa niitä vaikkapa annosrasioihin pakkaseen. Näin sinun ei tarvitse kokkailla joka päivä keittiössä hiki hatussa vaan voit säästää omaa aikaasi johonkin muuhun, vaikkapa harrastuksiin. Mutta verkkokaupasta löytyy myös pieneen talouteen sopivat padat.

Välillä valikoimiin otetaan myös muutakin tarpeellista eli kannattaa käydä kurkkaamassa verkkokaupan UUTUUDET osio aina silloin tällöin! 

PATAMIES® valurautapadat

Mikäli haluat tilata emalipadan lahjaksi, niin tilauksen yhteydessä voit kirjoittaa meille toiveesi tai laittaa meille tilauksen jälkeen sähköpostia, niin laitamme paketin matkaan suoraan lahjan saajalle!

Inspiroidu asiakkaidemme kokkailukuvista!

Blogiyhteistyö

Oletko intohimoinen bloggaaja, joka bloggaa ruoasta ja ruoanvalmistuksesta? Jos haluat päästä testaamaan PATAMIES® valurautatuotteita, niin otathan yhteyttä ja kerrot itsestäsi ja blogistasi!

Tavarantoimittajistamme

Tavarantoimittajamme sijaitsevat Euroopassa (Unkari ja Latvia) ja olemme käyneet itse tapaamassa heitä ja tutustumassa tehtaiden toimintaan, jotta voimme taata luotettavat ja turvalliset tuotteet. 

Meiltä usein kysytään, miksi valurautapatamme ovat suhteellisen arvokkaita. Kuljetuskustannukset muodostavat todella merkittävän osan tuotteen hinnasta vaikka olemmekin löytäneet loistavia kuljetusyhtiöitä, joiden avulla olemme saaneet kuljetuksia neuvoteltua! Koska olemme kuitenkin vielä pienen pieni yritys, emme voi ostaa kerralla varastoon hirmuisesti tuotteita ja siksi valurautapatojen ja muiden valurautatuotteiden rahtikustannukset ovat aika huomattavia. Toinen hinnoitteluun vaikuttava seikka on se, että olemme pieni yritys, joka ostaa suhteessa paljon vähemmän tavaraa vuositasolla kuin vaikkapa ketjut esim. Tokmanni, Halpa-Halli, Puuilo Cittareista ja Prismoista puhumattkaan, niin meidän sisäänostohinnatkin ovat ihan erilaiset. 

Toivottavasti ymmärrät nyt paremmin patojen hinnan muodostumista ja tuet ostopäätöksilläsi kotimaista verkkokauppaa ja pienyrittäjää! Kiitos!

PS: Mikäli käytät valurautaisia tuotteitamme, niin olisimme iloisia, erityisesti jos sometat niistä, että käyttäisit tuolloin somessa #patamiestuotteet/ @patamies julkaisuissasi. Tämä toisi meille paljon kaivattua lisänäkyvyyttä.

KIITOS!