PAISTINPANNUT

Paistinpannu kannattaa valita aina käyttötarkoituksen mukaan, jotta saadaan paras mahdollinen lopputulos, eikä myöskään vahingoiteta pannua turhaan. Pinnoitettuja paistinpannuja kannattaa käyttää kohtullisilla lämpötiloilla paistamiseen ja tarttuvien raaka-aineiden, kuten kananmunan valmistamisessa. Myös kastikkeet, pastat ja maitotuotteita sisältävät ruuat valmistuvat helpoiten pinnoitetulla pannulla.

Kovaan paistamiseen, jossa on tarkoitus saada väriä ja paistopintaa joko lihaan tai kasviksiin, kannattaa valita valurautapannu, joka oikein hoidettuna on todella pitkäikäinen paistinpannu. Pitkän käyttöikänsä takia se onkin ekologinen valinta eikä pannun kohdalla tarvitse murehtia, että pinnoitteista irtoaa jotain ruokaan.

Täältä löydät kuvia PATAMIES® tuotteistamme. Valurauta on meidän mielestämme ehdottomasti paras väline ruoanlaitossa ja monet kokit vannovatkin valurautaisen paistinpannun nimeen, erityisesti liharuokien ja pihvien valmistuksessa! Huippukokki Kape Aihinenkin suosittelee valurautaista paistinpannua pihvin paistamiseen!Ja syykin tähän on aika selkeä: Valurautapannun paisto- ja haudutusominaisuudet ovat vailla vertaansa, sillä valurauta johdattaa lämpöä erittäin hyvin. Lämmettyään valurautaisella paistinpannulla paistaa pitkään tasaisella lämmöllä. Se myös jäähtyy hitaasti, joten se sopii erinomaisesti pihvien hauduttamiseen.

Toki valurautaiset tuotteet vaativat hieman enemmän hoitoa ja huoltoa kuin tavalliset padat ja pannut mutta se myös palkitsee. Voidaan myös sanoa, että valurautapadat ja pannut ovat ekologisia, sillä hyvin hoidettuna ne kestävät sukupolvelta toiselle. Luethan siis huolella ohjeemme valurautatuotteiden hoidosta! Jos sinulta löytyy vanha valurautapa, niin tsekkaa helpot ohjeet, joilla otat taas tämän ikuisen tuotteen käyttöön.

Klikkaamalla kuvassa näkyvää OSTA nappulaa, pääset suoraan verkkokauppaamme ja kyseisen tuotteen tietoihin!

Välillä valikoimiin otetaan myös muutakin tarpeellista eli kannattaa käydä kurkkaamassa PATAMIEHEN uutuudet aina silloin tällöin!

Kaikkiin tilauksiin laitamme aina mukaan valurautatuotteiden hoito-ohjeet sekä suussa sulavia Patamiehen itsensä kehittelemiä reseptejä

PATAMIES® paistinpannut

Mikäli haluat tilata paistinpannuja lahjaksi, niin tilauksen yhteydessä voit kirjoittaa meille toiveesi tai laittaa meille tilauksen jälkeen sähköpostia, niin laitamme paketin matkaan esim lahjan saajalle!

Inspiroidu asiakkaidemme paistinpannukuvista!

Kuvia tulossa!

Blogiyhteistyö

Oletko intohimoinen bloggaaja, joka bloggaa ruoasta ja ruoanvalmistuksesta? Jos haluat päästä testaamaan PATAMIES® valurautatuotteita, niin otathan yhteyttä ja kerrot itsestäsi ja blogistasi!

Tavarantoimittajistamme

Tavarantoimittajamme sijaitsevat Euroopassa (Unkari, Latvia ja Itävalta) ja olemme käyneet itse tapaamassa heitä ja tutustumassa tehtaiden toimintaan, jotta voimme taata luotettavat ja turvalliset tuotteet. Paistinpannut tilaamme tukusta Unkarista.

Meiltä usein kysytään, miksi paistinpannumme ovat suhteellisen arvokkaita. Kuljetuskustannukset muodostavat todella merkittävän osan tuotteen hinnasta vaikka olemmekin löytäneet loistavia kuljetusyhtiöitä, joiden avulla olemme saaneet kuljetuksia neuvoteltua! Koska olemme kuitenkin vielä pienen pieni yritys, emme voi ostaa kerralla varastoon hirmuisesti tuotteita ja siksi tuotteidemme rahtikustannukset ovat aika huomattavia. Toinen hinnoitteluun vaikuttava seikka on se, että olemme pieni yritys, joka ostaa suhteessa paljon vähemmän tavaraa vuositasolla kuin vaikkapa ketjut esim. Tokmanni, Halpa-Halli, Puuilo Cittareista ja Prismoista puhumattkaan, niin meidän sisäänostohinnatkin ovat ihan erilaiset. 

Toivottavasti ymmärrät nyt paremmin patojen hinnan muodostumista ja tuet ostopäätöksilläsi kotimaista verkkokauppaa ja pienyrittäjää!

PS: Mikäli käytät tuotteitamme, niin olisimme iloisia, erityisesti jos sometat niistä, että käyttäisit tuolloin somessa #patamiestuotteet/ @patamies julkaisuissasi. Tämä toisi meille paljon kaivattua lisänäkyvyyttä.

KIITOS!