GRILLIT

Täältä löydät kuvia PATAMIES® tuotteistamme. Kannettavat ja taitettavat grillit ovat erityisen hyviä tuotteita ulkona kokkailuun ja moni asiakkaamme onkin hankkinut tämän kätevän ja pieneen tilaan menevän grillin asuntoautoon/ vauneen, veneelle tai retkeilyvarusteisiin.

On mukana kääriytyä huopaan, nauttia grillin lämmöstä ja paistaa vaikka makoisat makkarat. Vain mielikuvituksesi on rajana näissä välineissä.

Kannettava grilli on kätevät ottaa mukaan kesäretkelle.
Kannettava grilli on kätevät ottaa mukaan kesäretkelle.

Klikkaamalla kuvassa näkyvää OSTA nappulaa, pääset suoraan verkkokauppaamme GRILLIT osioon ja kyseisen tuotteen tietoihin! Kaikkiin tilauksiin laitamme aina mukaan valurautatuotteiden hoito-ohjeet sekä suussa sulavia Patamiehen itsensä kehittelemiä reseptejä

Välillä valikoimiin otetaan myös muutakin tarpeellista eli kannattaa käydä kurkkaamassa verkkokaupan UUTUUDET osio aina silloin tällöin! 

PATAMIES® kannettavat grillit

ZWILLING+ savustin

Savusta missä ja milloin vain! Todellakin, tämä Zwilling+ savustin on upean nerokas. Nyt voit savustaa lempiherkkujasi missä ja milloin vain. Sinä, joka arvostat savustetun lihan, kalan, äyriäisten ja vihannesten kirpeämausteisia aromeja voit luottaa tähän korkealaatuiseen ZWILLING+ savustimeen. Vähärasvainena, hajuttomana ja ilman ärsyttävää savun kehitystä tämä savustin todellakin antaa todella laajalla skaalalla erilaisille ainesosille ainutlaatuisen ja mehukkaan aromin – omassa keittiössä tai grillissä. 

Käyhän kurkkaamassa yhteistyökumppanimme Barrelian sivuilta astetta erikoisemmat savustuspurut, jotka on valmistettu Espanjassa vanhoista, käytöstä poistetuista punaviini, valkoviini ja viskitynnyreistä. Lastut ovat saaneet Espanjassa suuren suosion, niin ravintoloiden, huippukokkien kuin kotikeittiöiden keskuudessa. Lastut tuovat aivan uuden makuelämyksen ruokaan.

Mikäli haluat tilata kannettavan grillin tai Zwilling+ savustimen lahjaksi, niin tilauksen yhteydessä voit kirjoittaa meille toiveesi tai laittaa meille tilauksen jälkeen sähköpostia, niin laitamme paketin matkaan esim lahjan saajalle!

Inspiroidu asiakkaidemme grillailukuvista!

Maistuisiko grillimakkara? Blogiyhteistyötä tarjolla!

Oletko intohimoinen bloggaaja, joka bloggaa ruoasta ja ruoanvalmistuksesta? Jos haluat päästä testaamaan PATAMIES® valurautatuotteita, niin otathan yhteyttä ja kerrot itsestäsi ja blogistasi!

Tavarantoimittajistamme

Tavarantoimittajamme sijaitsevat Euroopassa (Unkari, Latvia ja uutuutena Suomi) ja olemme käyneet itse tapaamassa heitä ja tutustumassa tehtaiden toimintaan, jotta voimme taata luotettavat ja turvalliset tuotteet. Kaikki valurautaiset tuotteet, kuten myös nämä kevyemmät grillit tilaamme tukusta Unkarista.

Meiltä usein kysytään, miksi tuotteemme ovat suhteellisen arvokkaita. Kuljetuskustannukset muodostavat todella merkittävän osan tuotteen hinnasta vaikka olemmekin löytäneet loistavia kuljetusyhtiöitä, joiden avulla olemme saaneet kuljetuksia neuvoteltua! Koska olemme kuitenkin vielä pienen pieni yritys, emme voi ostaa kerralla varastoon hirmuisesti tuotteita ja siksi valurautapatojen ja muiden valurautatuotteiden rahtikustannukset ovat aika huomattavia. Toinen hinnoitteluun vaikuttava seikka on se, että olemme pieni yritys, joka ostaa suhteessa paljon vähemmän tavaraa vuositasolla kuin vaikkapa ketjut esim. Tokmanni, Halpa-Halli, Puuilo Cittareista ja Prismoista puhumattkaan, niin meidän sisäänostohinnatkin ovat ihan erilaiset. 

Toivottavasti ymmärrät nyt paremmin tuotteidemme hinnan muodostumista ja tuet ostopäätöksilläsi kotimaista verkkokauppaa ja pienyrittäjää!

PS: Mikäli käytät tuotteitamme, niin olisimme iloisia, erityisesti jos sometat niistä, että käyttäisit tuolloin somessa #patamiestuotteet/ @patamies julkaisuissasi. Tämä toisi meille paljon kaivattua lisänäkyvyyttä.

KIITOS!