KEITTIÖTEKSTIILIT

Täältä löydät kuvia PATAMIES® tuotteistamme. Keittiötekstiileissä olemme laajentaneet valikoimaa, sillä nyt olemme saaneet suomalaista käsityötä valikoimiimme ja olemme tästä todella innoissamme. Löydät valikoimastamme myös tutut Wine Lover ja Cup Cake setit, jotka sisältävät essun, patakintaan ja patalapun. Wine Lover kuosi on kuin tehty viinitietoiselle kotikokille, joka nauttii lasillisen viiniä ruoanlaiton yhteydessä. Cup Cake kuosi tuo mieleen 50-luvun amerikkalaiset ravintolat, joissa tuoksuu kotitekoiset herkut.

Klikkaamalla kuvassa näkyvää OSTA nappulaa, pääset suoraan verkkokauppaamme ja kyseisen tuotteen tietoihin!

Välillä valikoimiin otetaan myös muutakin tarpeellista eli kannattaa käydä kurkkaamassa PATAMIEHEN uutuudet aina silloin tällöin!

PS: Keittiötekstiilit ovat oiva lahjaidea synttärisankari ja mukava tuliainen kesämökille ja tupareihin, sillä jokainen tosi kotikokki ja grillimaisteri ansaitsee hyvät välineet!

Taskupatalaput

Ovatko tavalliset patalaput liian isot ja kömpelöt? Kaipaatko käsiisi jotain pienempää ja kätevämpää? No taskupatalaput ovat vastaus, sillä patalappu on nyt saanut uuden muodon. Kaunis sydämen muotoinen taskupatalappu sujahtaa helposti käteen ja saat hyvän otteen kuumasta kahvasta. Kotimaista käsityötä Paimiosta!

Pitkävartiset patakintaat

Ovatko tavalliset patakintaat liian kömpelöt? Kaipaatko käsiisi jotain kätevämpää? Vastaus on kotimaiset, erittäin hyvin käteen istuvat ja taipuisat patakintaat pitkällä varrella. Vuorina on ohut, mutta hyvin lämpöä eristävä kierrätysmateriaalista valmistettu polyesterhuopa ja kämmenosassa huopaa on kaksinkerroin. Tämä tuote on loistava apulainen grillaajalle, kokkaajalle ja leipojalle. Näiden kintaiden malli on käteen sopiva ja peukalokin on peukalon paikalla. Kotimaista käsityötä Paimiosta!

Käytännöllinen kokoessu omalla tekstillä

Oletko etsinyt hyvin peittävää ja paikoillaan pysyvää essua? Nyt ei tarvitse etsiä enää! Essussa on sivuilla kujat, joita pitkin kulkee yhtenäinen kolmemetrinen nauha ja antaa mahdollisuuden asettaa essun juuri oikealle korkeudelle käyttäjän pituudesta riippumatta. Tässä siis todella tyylikäs kokoessu monenlaiseen kokkailuun niin kotona kuin ulkona grillillä. Saat myös keksiä essun taskuun sopivan tekstin, joka kirjaillaan siihen vapaakoneompelulla. Essut ommellaan Paimiossa eli tuet siis ostollasi kotimaista käsityötä!

Setit

Mikäli haluat tilata keittiötekstiilit lahjaksi, niin tilauksen yhteydessä voit kirjoittaa meille toiveesi tai laittaa meille tilauksen jälkeen sähköpostia, niin laitamme paketin matkaan esim lahjan saajalle!

Inspiroidu asiakkaidemme kuvista!

Kuvia tulossa!

Blogiyhteistyö

Oletko intohimoinen bloggaaja, joka bloggaa ruoasta ja ruoanvalmistuksesta? Jos haluat päästä testaamaan PATAMIES® tuotteita taikka ihania keittiötekstiilejä, niin otathan yhteyttä ja kerrot itsestäsi ja blogistasi!

Tavarantoimittajistamme

Tavarantoimittajamme sijaitsevat Euroopassa (Unkari, Latvia ja uutuutena Suomi) ja olemme käyneet itse tapaamassa heitä ja tutustumassa tehtaiden toimintaan, jotta voimme taata luotettavat ja turvalliset tuotteet. Keittiötekstiilit valmistetaan Latviassa pienessä perheyrityksessä laatua ja perinteitä kunnioittaen.

Essusettien materiaali on 45% puuvillaa, 35% polyesteriä ja 20% akryyliä. Suosittelemme käyttämään puhdistamiseen kuivaa harjaa. Jos tekstiileissä on tahroja, ne voidaan pestä koneessa 30 asteessa. Silitä tekstiilit kosteana höyrysilitysraudalla. Tsekkaa Marttojen hoito-ohjevinkit pyykkisi hyvinvointiin!

Meiltä usein kysytään, miksi keittiötekstiilimme ovat suhteellisen arvokkaita. Kuljetuskustannukset muodostavat todella merkittävän osan tuotteen hinnasta vaikka olemmekin löytäneet loistavia kuljetusyhtiöitä, joiden avulla olemme saaneet kuljetuksia neuvoteltua! Koska olemme kuitenkin vielä pienen pieni yritys, emme voi ostaa kerralla varastoon hirmuisesti tuotteita ja siksi tuotteidemme rahtikustannukset ovat aika huomattavia. Toinen hinnoitteluun vaikuttava seikka on se, että olemme pieni yritys, joka ostaa suhteessa paljon vähemmän tavaraa vuositasolla kuin vaikkapa ketjut esim. Tokmanni, Halpa-Halli, Puuilo Cittareista ja Prismoista puhumattkaan, niin meidän sisäänostohinnatkin ovat ihan erilaiset. 

Toivottavasti ymmärrät nyt paremmin hinnan muodostumista ja tuet ostopäätöksilläsi kotimaista verkkokauppaa ja pienyrittäjää!

PS: Mikäli käytät tuotteitamme, niin olisimme iloisia, erityisesti jos sometat niistä, että käyttäisit tuolloin somessa #patamiestuotteet/ @patamies julkaisuissasi. Tämä toisi meille paljon kaivattua lisänäkyvyyttä.

KIITOS!