KEITTIÖTEKSTIILIT

Täältä löydät kuvia PATAMIES® tuotteistamme. Keittiötekstiileissä Sinulla on valittavanasi kahdella eri kuosilla olevat setit, jotka sisältävät essun, patakintaan ja patalapun. Wine Lover kuosi on kuin tehty viinitietoiselle kotikokille, joka nauttii lasillisen viiniä ruoanlaiton yhteydessä. Cup Cake kuosi tuo mieleen 50-luvun amerikkalaiset ravintolat, joissa tuoksuu kotitekoiset herkut.

Klikkaamalla kuvassa näkyvää OSTA nappulaa, pääset suoraan verkkokauppaamme ja kyseisen tuotteen tietoihin!

Välillä valikoimiin otetaan myös muutakin tarpeellista eli kannattaa käydä kurkkaamassa PATAMIEHEN uutuudet aina silloin tällöin!

PATAMIES® keittiötekstiilit

Mikäli haluat tilata keittiötekstiilejä lahjaksi, niin tilauksen yhteydessä voit kirjoittaa meille toiveesi tai laittaa meille tilauksen jälkeen sähköpostia, niin laitamme paketin matkaan esim lahjan saajalle!

Inspiroidu asiakkaidemme poseerauskuvista!

Kuvia tulossa!

Blogiyhteistyö

Oletko intohimoinen bloggaaja, joka bloggaa ruoasta ja ruoanvalmistuksesta? Jos haluat päästä testaamaan PATAMIES® valurautatuotteita, niin otathan yhteyttä ja kerrot itsestäsi ja blogistasi!

Tavarantoimittajistamme

Tavarantoimittajamme sijaitsevat Euroopassa (Unkari ja Latvia) ja olemme käyneet itse tapaamassa heitä ja tutustumassa tehtaiden toimintaan, jotta voimme taata luotettavat ja turvalliset tuotteet. Keittiötekstiilit valmistetaan Latviassa pienessä perheyrityksessä laatua ja perinteitä kunnioittaen.

Keittiötekstiilien materiaali on 45% puuvillaa, 35% polyesteriä ja 20% akryyliä. Suosittelemme käyttämään puhdistamiseen kuivaa harjaa. Jos tekstiileissä on tahroja, ne voidaan pestä koneessa 30 asteessa. Silitä tekstiilit kosteana höyrysilitysraudalla. Tsekkaa Marttojen hoito-ohjevinkit pyykkisi hyvinvointiin!

Meiltä usein kysytään, miksi keittiötekstiilimme ovat suhteellisen arvokkaita. Kuljetuskustannukset muodostavat todella merkittävän osan tuotteen hinnasta vaikka olemmekin löytäneet loistavia kuljetusyhtiöitä, joiden avulla olemme saaneet kuljetuksia neuvoteltua! Koska olemme kuitenkin vielä pienen pieni yritys, emme voi ostaa kerralla varastoon hirmuisesti tuotteita ja siksi tuotteidemme rahtikustannukset ovat aika huomattavia. Toinen hinnoitteluun vaikuttava seikka on se, että olemme pieni yritys, joka ostaa suhteessa paljon vähemmän tavaraa vuositasolla kuin vaikkapa ketjut esim. Tokmanni, Halpa-Halli, Puuilo Cittareista ja Prismoista puhumattkaan, niin meidän sisäänostohinnatkin ovat ihan erilaiset. 

Toivottavasti ymmärrät nyt paremmin patojen hinnan muodostumista ja tuet ostopäätöksilläsi kotimaista verkkokauppaa ja pienyrittäjää!

PS: Mikäli käytät tuotteitamme, niin olisimme iloisia, erityisesti jos sometat niistä, että käyttäisit tuolloin somessa #patamiestuotteet/ @patamies julkaisuissasi. Tämä toisi meille paljon kaivattua lisänäkyvyyttä.

KIITOS!