PARILAT, PAELLA, UUNIVUOAT

Täältä löydät kuvia PATAMIES® tuotteistamme. Valurautaisista pariloista löytyy verkkokaupassamme muutama eri koko ja muoto. Paellapannumme on miehekkään kokoinen, onhan sillä halkaisija sentään 70 cm. Tällä paellapannulla onnistuu kokata ruokaa vähän isommallekin porukalle. Uunivuoka on kiireisen emännän/ isännä pelastus, sillä sen voit jättää hautumaan ja muhimaan niin grilliin kuin uuniinkin.

Klikkaamalla kuvassa näkyvää OSTA nappulaa, pääset suoraan verkkokauppaamme ja kyseisen tuotteen tietoihin! Kaikkiin tilauksiin laitamme aina mukaan valurautatuotteiden hoito-ohjeet sekä suussa sulavia Patamiehen itsensä kehittelemiä reseptejä

Välillä valikoimiin otetaan myös muutakin tarpeellista eli kannattaa käydä kurkkaamassa verkkokaupan UUTUUDET osio aina silloin tällöin! 

PATAMIES® parilat

PATAMIES® uunivuoka

PATAMIES® paella

Mikäli haluat tilata tuotteita lahjaksi, niin tilauksen yhteydessä voit kirjoittaa meille toiveesi tai laittaa meille tilauksen jälkeen sähköpostia, niin laitamme paketin matkaan suoraan lahjan saajalle!

Inspiroidu asiakkaidemme grillailukuvista!

Blogiyhteistyö

Oletko intohimoinen bloggaaja, joka bloggaa ruoasta ja ruoanvalmistuksesta? Jos haluat päästä testaamaan PATAMIES® valurautatuotteita, niin otathan yhteyttä ja kerrot itsestäsi ja blogistasi!

Tavarantoimittajistamme

Tavarantoimittajamme sijaitsevat Euroopassa (Unkari ja Latvia) ja olemme käyneet itse tapaamassa heitä ja tutustumassa tehtaiden toimintaan, jotta voimme taata luotettavat ja turvalliset tuotteet. Kaikki valurautaiset parilat, uunivuoat ja padat tilaamme tukusta Unkarista.

Meiltä usein kysytään, miksi valurautatuotteemme ovat suhteellisen arvokkaita. Kuljetuskustannukset muodostavat todella merkittävän osan tuotteen hinnasta vaikka olemmekin löytäneet loistavia kuljetusyhtiöitä, joiden avulla olemme saaneet kuljetuksia neuvoteltua! Koska olemme kuitenkin vielä pienen pieni yritys, emme voi ostaa kerralla varastoon hirmuisesti tuotteita ja siksi valurautapatojen ja muiden valurautatuotteiden rahtikustannukset ovat aika huomattavia. Toinen hinnoitteluun vaikuttava seikka on se, että olemme pieni yritys, joka ostaa suhteessa paljon vähemmän tavaraa vuositasolla kuin vaikkapa ketjut esim. Tokmanni, Halpa-Halli, Puuilo Cittareista ja Prismoista puhumattkaan, niin meidän sisäänostohinnatkin ovat ihan erilaiset. 

Toivottavasti ymmärrät nyt paremmin patojen hinnan muodostumista ja tuet ostopäätöksilläsi kotimaista verkkokauppaa ja pienyrittäjää! Kiitos!

PS: Mikäli käytät valurautaisia tuotteitamme, niin olisimme iloisia, erityisesti jos sometat niistä, että käyttäisit tuolloin somessa #patamiestuotteet/ @patamies julkaisuissasi. Tämä toisi meille paljon kaivattua lisänäkyvyyttä.

KIITOS!