KEKSIPURKIT

Täältä löydät kuvia PATAMIES® tuotteistamme. Keksipurkeissamme Sinulla on valittavanasi neljällä eri kuosilla olevat purkit. Kuusenkoristeet kuosi on kuin tehty kaikille kuusenkoristeita rakastaville, sillä tähän purkkiin voit säilöä vaikkapa niitä kaikkein pienempiä kuusenkoristeita. Piparit kuosi on jokaisen leipurin ehdoton suosikki ja tähän purkkiin onkin kiva leipoa kauniita piparkakkuja vaikkapa lahjaksi. Merry Christmas kuosi on suunnattu kaikille, jotka rakastavat joulua! Paisley kuosi on ajattoman kaunis purkki, joka voi kätkeä sisälleen vaikkapa askartelutarvikkeita. 

Klikkaamalla kuvassa näkyvää OSTA nappulaa, pääset suoraan verkkokauppaamme ja kyseisen tuotteen tietoihin!

Välillä valikoimiin otetaan myös muutakin tarpeellista eli kannattaa käydä kurkkaamassa PATAMIEHEN uutuudet aina silloin tällöin!

PATAMIES® keksipurkit

Mikäli haluat tilata keittiötekstiilejä lahjaksi, niin tilauksen yhteydessä voit kirjoittaa meille toiveesi tai laittaa meille tilauksen jälkeen sähköpostia, niin laitamme paketin matkaan esim lahjan saajalle!

Inspiroidu asiakkaidemme keksipurkki-ideoista!

Kuvia tulossa!

Keksipurkit soveltuvat moneen!
Keksipurkit soveltuvat moneen!

Blogiyhteistyö

Oletko intohimoinen bloggaaja, joka bloggaa ruoasta ja ruoanvalmistuksesta? Jos haluat päästä testaamaan PATAMIES® valurautatuotteita, niin otathan yhteyttä ja kerrot itsestäsi ja blogistasi!

Tavarantoimittajistamme

Tavarantoimittajamme sijaitsevat Euroopassa (Unkari, Latvia ja Itävalta) ja olemme käyneet itse tapaamassa heitä ja tutustumassa tehtaiden toimintaan, jotta voimme taata luotettavat ja turvalliset tuotteet. Keksipurkit tilaamme tukusta Itävallasta.

Meiltä usein kysytään, miksi keksipurkkimme ovat suhteellisen arvokkaita. Kuljetuskustannukset muodostavat todella merkittävän osan tuotteen hinnasta vaikka olemmekin löytäneet loistavia kuljetusyhtiöitä, joiden avulla olemme saaneet kuljetuksia neuvoteltua! Koska olemme kuitenkin vielä pienen pieni yritys, emme voi ostaa kerralla varastoon hirmuisesti tuotteita ja siksi tuotteidemme rahtikustannukset ovat aika huomattavia. Toinen hinnoitteluun vaikuttava seikka on se, että olemme pieni yritys, joka ostaa suhteessa paljon vähemmän tavaraa vuositasolla kuin vaikkapa ketjut esim. Tokmanni, Halpa-Halli, Puuilo Cittareista ja Prismoista puhumattkaan, niin meidän sisäänostohinnatkin ovat ihan erilaiset. 

Toivottavasti ymmärrät nyt paremmin patojen hinnan muodostumista ja tuet ostopäätöksilläsi kotimaista verkkokauppaa ja pienyrittäjää!

PS: Mikäli käytät tuotteitamme, niin olisimme iloisia, erityisesti jos sometat niistä, että käyttäisit tuolloin somessa #patamiestuotteet/ @patamies julkaisuissasi. Tämä toisi meille paljon kaivattua lisänäkyvyyttä.

KIITOS!