KOLMIJALKAPADAT

Täältä löydät kuvia PATAMIES® tuotteistamme. Kolmijalkapata on mainio ruoanvalmistusväline ulos, kun haluat viettää aikaa yhteisten herkkujen äärellä niin valmistuksen kuin syömisen ajan. Nuotiopadaksikin tätä voi kutsua. Patamiehen valikoimista löytyy useita erikokoisia kolmijalkapatoja sekä erilaisia kolmijalkojakin. Olemme tehneet valmiita settejä ja lisänneet valikoimiin erilliset kannet ns. kannettomille kolmijalkapadoille sekä hauskat pitkät puiset kauhat, jolloin et polta käsiäsi kokkaillessasi.

Kolmijalkapadalla on kiva kokata ulkona
Kolmijalkapadoilla on kiva kokata ulkona!

Klikkaamalla kuvassa näkyvää OSTA nappulaa, pääset suoraan verkkokauppaamme ja kyseisen tuotteen tietoihin!

Välillä valikoimiin otetaan myös muutakin tarpeellista eli kannattaa käydä kurkkaamassa PATAMIEHEN uutuudet aina silloin tällöin! 

PATAMIES® kolmijalkapadat

PATAMIES® kolmijalat

PATAMIES® kolmijalkapatasetit

PATAMIES® kolmijalkapatasetit ruostumattomasta teräksestä

PATAMIES® erilliset kannet

PATAMIES® puiset kauhat

Mikäli haluat tilata kolmijalkapatatuotteita lahjaksi, niin tilauksen yhteydessä voit kirjoittaa meille toiveesi tai laittaa meille tilauksen jälkeen sähköpostia, niin laitamme paketin matkaan esim lahjan saajalle!

Inspiroidu asiakkaidemme kokkauskuvista!

Blogiyhteistyö

Oletko intohimoinen bloggaaja, joka bloggaa ruoasta ja ruoanvalmistuksesta? Jos haluat päästä testaamaan PATAMIES® valurautatuotteita, niin otathan yhteyttä ja kerrot itsestäsi ja blogistasi!

Tavarantoimittajistamme

Tavarantoimittajamme sijaitsevat Euroopassa (Unkari, Latvia, Itävalta ja uutuutena Suomi) ja olemme käyneet itse tapaamassa heitä ja tutustumassa tehtaiden toimintaan, jotta voimme taata luotettavat ja turvalliset tuotteet. Kaikki valurautaiset padat, kolmijalkapadat, itse kolmijalat, puukauhat ja kattilan kannet ostamme tukusta Unkarista.

Meiltä usein kysytään, miksi kolmijalkapadat ovat suhteellisen arvokkaita. Kuljetuskustannukset muodostavat todella merkittävän osan tuotteen hinnasta vaikka olemmekin löytäneet loistavia kuljetusyhtiöitä, joiden avulla olemme saaneet kuljetuksia neuvoteltua! Koska olemme kuitenkin vielä pienen pieni yritys, emme voi ostaa kerralla varastoon hirmuisesti tuotteita ja siksi tuotteidemme rahtikustannukset ovat aika huomattavia. Toinen hinnoitteluun vaikuttava seikka on se, että olemme pieni yritys, joka ostaa suhteessa paljon vähemmän tavaraa vuositasolla kuin vaikkapa ketjut esim. Tokmanni, Halpa-Halli, Puuilo Cittareista ja Prismoista puhumattkaan, niin meidän sisäänostohinnatkin ovat ihan erilaiset. 

Toivottavasti ymmärrät nyt paremmin patojen hinnan muodostumista ja tuet ostopäätöksilläsi kotimaista verkkokauppaa ja pienyrittäjää!

PS: Mikäli käytät tuotteitamme, niin olisimme iloisia, erityisesti jos sometat niistä, että käyttäisit tuolloin somessa #patamiestuotteet/ @patamies julkaisuissasi. Tämä toisi meille paljon kaivattua lisänäkyvyyttä.

KIITOS!