LOUNASBOKSIT

Täältä löydät kuvia PATAMIES® tuotteistamme. Lounasbokseissamme Sinulla on valittavanasi kolme hauskaa väriä. Nyt ei enää eväiden töihin ottaminen ole säilytysastioista kiinni! Lounasboksissa on 3 eri osaa, alin on 500 ml ja kaksi muuta ovat 250 ml. Näin voit ottaa eväät mukaan ja erotella ne kolmeen eri boksiin. Kätevää ja kannat boksia helposti kahvoista eikä boksikaan paina itsessään kuin 210 gr! Vetoisuus yhteensä 900 ml.

Kätevä kolmikerroksinen lounasboksi on myös kaksikuorinen, joten ruokasi pysyy lämpimänä jopa useita tunteja. Lokeroiden sisäpuoli on helposti puhdistettavaa, kiilloitettua ruostumatonta terästä ja ulkokuori muovia. Kannessa oon kumitiiviste sekä taittuvat kantokahvat.

Klikkaamalla kuvassa näkyvää OSTA nappulaa, pääset suoraan verkkokauppaamme ja kyseisen tuotteen tietoihin!

Välillä valikoimiin otetaan myös muutakin tarpeellista eli kannattaa käydä kurkkaamassa PATAMIEHEN uutuudet aina silloin tällöin!

PATAMIES® lounasboksit

Mikäli haluat tilata lounasbokseja lahjaksi, niin tilauksen yhteydessä voit kirjoittaa meille toiveesi tai laittaa meille tilauksen jälkeen sähköpostia, niin laitamme paketin matkaan esim lahjan saajalle!

Inspiroidu asiakkaidemme lounasboksikuvista!

Kuvia tulossa!

Lounasboksit ovat kätevät, jos haluat ottaa eväät mukaan!
Lounasboksit ovat kätevät, jos haluat ottaa eväät mukaan!

Blogiyhteistyö

Oletko intohimoinen bloggaaja, joka bloggaa ruoasta ja ruoanvalmistuksesta? Jos haluat päästä testaamaan PATAMIES® valurautatuotteita, niin otathan yhteyttä ja kerrot itsestäsi ja blogistasi!

Tavarantoimittajistamme

Tavarantoimittajamme sijaitsevat Euroopassa (Unkari, Latvia ja Itävalta) ja olemme käyneet itse tapaamassa heitä ja tutustumassa tehtaiden toimintaan, jotta voimme taata luotettavat ja turvalliset tuotteet. Lounasboksit tilaamme tukusta Unkarista.

Meiltä usein kysytään, miksi lounasboksimme ovat suhteellisen arvokkaita. Kuljetuskustannukset muodostavat todella merkittävän osan tuotteen hinnasta vaikka olemmekin löytäneet loistavia kuljetusyhtiöitä, joiden avulla olemme saaneet kuljetuksia neuvoteltua! Koska olemme kuitenkin vielä pienen pieni yritys, emme voi ostaa kerralla varastoon hirmuisesti tuotteita ja siksi tuotteidemme rahtikustannukset ovat aika huomattavia. Toinen hinnoitteluun vaikuttava seikka on se, että olemme pieni yritys, joka ostaa suhteessa paljon vähemmän tavaraa vuositasolla kuin vaikkapa ketjut esim. Tokmanni, Halpa-Halli, Puuilo Cittareista ja Prismoista puhumattkaan, niin meidän sisäänostohinnatkin ovat ihan erilaiset. 

Toivottavasti ymmärrät nyt paremmin patojen hinnan muodostumista ja tuet ostopäätöksilläsi kotimaista verkkokauppaa ja pienyrittäjää!

PS: Mikäli käytät tuotteitamme, niin olisimme iloisia, erityisesti jos sometat niistä, että käyttäisit tuolloin somessa #patamiestuotteet/ @patamies julkaisuissasi. Tämä toisi meille paljon kaivattua lisänäkyvyyttä.

KIITOS!