VOHVELI JA PEKONIRAUDAT

Täältä löydät kuvia PATAMIES® tuotteistamme. Vohveli ja pekoniraudat ovat erityisen hyviä tuotteita ulkona kokkailuun ja moni asiakkaamme onkin hankkinut nämä kätevät raudat ulkogrillipaikalle. Syysiltoina on mukana kääriytyä huopaan, nauttia ulkotulen loimotuksesta ja tekaista vaikka makoisat vohvelit. Suolaista palaa saat kätevästi pekoniraudalla, jolla paistat vaikka pienet täytetyt voileivät! Vain mielikuvituksesi on rajana näissä välineissä.

Klikkaamalla kuvassa näkyvää OSTA nappulaa, pääset suoraan verkkokauppaamme ja kyseisen tuotteen tietoihin! Kaikkiin tilauksiin laitamme aina mukaan valurautatuotteiden hoito-ohjeet sekä suussa sulavia Patamiehen itsensä kehittelemiä reseptejä

Välillä valikoimiin otetaan myös muutakin tarpeellista eli kannattaa käydä kurkkaamassa verkkokaupan UUTUUDET osio aina silloin tällöin! 

PATAMIES® vohveliraudat

PATAMIES® pekoniraudat

Mikäli haluat tilata vohveli/ pekonirautoja lahjaksi, niin tilauksen yhteydessä voit kirjoittaa meille toiveesi tai laittaa meille tilauksen jälkeen sähköpostia, niin laitamme paketin matkaan esim lahjan saajalle!

Inspiroidu asiakkaidemme grillailukuvista!

Maistuisiko vohveli? Blogiyhteistyötä tarjolla!

Oletko intohimoinen bloggaaja, joka bloggaa ruoasta ja ruoanvalmistuksesta? Jos haluat päästä testaamaan PATAMIES® valurautatuotteita, niin otathan yhteyttä ja kerrot itsestäsi ja blogistasi!

Tavarantoimittajistamme

Tavarantoimittajamme sijaitsevat Euroopassa (Unkari ja Latvia) ja olemme käyneet itse tapaamassa heitä ja tutustumassa tehtaiden toimintaan, jotta voimme taata luotettavat ja turvalliset tuotteet. Kaikki valurautaiset tuotteet, kuten nämä vohveli ja pekoniraudat tilaamme tukusta Unkarista.

Meiltä usein kysytään, miksi valurautatuotteemme ovat suhteellisen arvokkaita. Kuljetuskustannukset muodostavat todella merkittävän osan tuotteen hinnasta vaikka olemmekin löytäneet loistavia kuljetusyhtiöitä, joiden avulla olemme saaneet kuljetuksia neuvoteltua! Koska olemme kuitenkin vielä pienen pieni yritys, emme voi ostaa kerralla varastoon hirmuisesti tuotteita ja siksi valurautapatojen ja muiden valurautatuotteiden rahtikustannukset ovat aika huomattavia. Toinen hinnoitteluun vaikuttava seikka on se, että olemme pieni yritys, joka ostaa suhteessa paljon vähemmän tavaraa vuositasolla kuin vaikkapa ketjut esim. Tokmanni, Halpa-Halli, Puuilo Cittareista ja Prismoista puhumattkaan, niin meidän sisäänostohinnatkin ovat ihan erilaiset. 

Toivottavasti ymmärrät nyt paremmin tuotteidemme hinnan muodostumista ja tuet ostopäätöksilläsi kotimaista verkkokauppaa ja pienyrittäjää!

PS: Mikäli käytät valurautaisia tuotteitamme, niin olisimme iloisia, erityisesti jos sometat niistä, että käyttäisit tuolloin somessa #patamiestuotteet/ @patamies julkaisuissasi. Tämä toisi meille paljon kaivattua lisänäkyvyyttä.

KIITOS!