UUTTA!

Happamia Oy logo Patamies

Mitäs uutta sitä onkaan taas keksitty? Tällä sivulla esittelemme Patamiehen uusia kuulumisia ja uutuuksia, jotka ansaitsevat tulla kunnolla esitellyiksi. Patamies tutustui jokin hetki sitten pääkaupunkiseudulla reissatessaan Happamia Oy:n tuotteisiin ja on ihastunut ikihyviksi näistä upeista itävaltalaisista Gegenbauer Essige -yrityksen marja-, hedelmä- ja vihannesviinietikoista, joita siis Happamia tuo Suomeen.

Happamia Oy

Happamia Oy järjestää viinietikka-tastingeja viinietikkatietouden lisäämiseksi ja jos vaan pääset joskus osallistumaan sellaiseen, niin Patamies rouvineen suosittelee osallistumaan tastingiin suurella sydämellä – tässä on hieno tilaisuus kokea jotain uutta makurintamalla. Mahtava-aromiset aidot viinietikat ovat aivan liian tuntematon juttu kotikokkien mutta myös ammattikokkien keskuudessa! Itse olemme saaneet aivan uutta potkua perinteisiin salaatteihin mutta myös pääruokiin puhumattakaan jälkiruoista näillä upeilla viinietikoilla. Unohda siis normietikat ja tutustu avoimin mielin, sillä nämä vievät kielesi mennessään.

Viinietikat valmistetaan täysmehusta, joka käytetään ensin viiniksi ja sen jälkeen etikkakäymisellä viinietikaksi – prosessissa ei siis käytetä mitään aromi- tai lisäaineita.

Tutustu Happamia Oy:n ihanan Lauran tarinaan!

Nyt meillä on ilo ja kunnia olla Happamian ensimmäinen verkkokauppajälleenmyyjä ja olemme yhdessä Lauran kanssa valinneet teille 4 upeaa viinietikkaa tarjolle mahtavin pop-up hinnoin:

  • Edelsauer P.X
  • Golden Delicious Omenabalsamiviinietikka
  • Vadelmaviinietikka
  • Valkoinen Parsaviinietikka

Tällä hetkellä tuotteita voi tilata noudettavaksi Helsingissä Wiipurin Korsetista, Arkadiankatu 8, 00100. Noutopäivät ovat keskiviikko (10-19) ja lauantai (10-15). Tilausta tehdessäsi voit valita, kumpi noutopäivä on sinulle mieluisampi. Tilauksesi on noudettavissa tilausta seuraavalla viikolla valitsemanasi päivänä!

Mikäli haluaisit tilata viinietikoita toimitettavaksi muualle Suomeen, niin olethan yhteydessä suoraan Lauraan: [email protected]

Herkullisia reseptejä, joihin Laura on kokeillut viinietikoita löydät Happamian sivuilta ja myös Patamiehen reseptit osiosta!

Tervetuloa viinietikoiden lumoavaan maailmaan, joka vie kielesi mennesssään! Seuraahan meitä somessa, niin kuulet aina ajoissa, mitä uutta Patamies rouvineen on taas keksinyt!

Haluaisitko yhteistyökumppaniksi?

Mikäli sinulla tai yritykselläsi on tuotteita, jotka sopisivat valikoimiimme, niin olemme ehdottaman kiinnostuneita ideoistasi ja yhteistyökumppanuuksista. Keittiötarvikkeet kuten esimerkiksi erilaiset artesaani -tyyppiset elintarvikkeetkin voisivat olla kiva lisä Patamiehen valikoimiin ja sehän olisi taas jotain uutta meidän verkkokaupassamme. Yhteistyökumppanit ovat voimavaramme!

PS: Mikäli käytät tuotteitamme, niin olisimme iloisia, erityisesti jos sometat näistä, että käyttäisit tuolloin somessa #patamiestuotteet/ @patamies julkaisuissasi. KIITOS!