VALUALUMIINI

Valualumiini on vaihtoehto valuraudalla, kun haluat päästä keittiövälineidesi hoidossa helpommalla. Toinen hyvä juttu valualumiinissa on sille ominainen korkea laatu, luotettavuus ja kestävyys. Näiden meidän valualumiinituotteiden sisäpuolella on laadukas tarttumaton pinnoite. Valualumiinin etuina ovat keveys ja loistava lämmönjako koko pohjalle sekä reunoihin asti. Valualumiinista valmistettuja tuotteita voi käyttää kaikilla liesityypeillä ja lämmönlähteillä, myös induktioliedellä ja joitakin myös uunissa. Pinnoite on PFOA-vapaa, joka on kehitetty kestämään kovaa käyttöä.

Klikkaamalla kuvassa näkyvää OSTA nappulaa, pääset suoraan verkkokauppaamme ja kyseisen tuotteen tietoihin!

Välillä valikoimiin otetaan myös muutakin tarpeellista eli kannattaa käydä kurkkaamassa PATAMIEHEN uutuudet aina silloin tällöin!

Kaikkiin tilauksiin laitamme aina mukaan suussa sulavia Patamiehen itsensä kehittelemiä reseptejä

HERZOG mallisto

Mikäli haluat tilata paistinpannuja lahjaksi, niin tilauksen yhteydessä voit kirjoittaa meille toiveesi tai laittaa meille tilauksen jälkeen sähköpostia, niin laitamme paketin matkaan esim lahjan saajalle!

Inspiroidu asiakkaidemme paistinpannukuvista!

Kuvia tulossa!

Blogiyhteistyö

Oletko intohimoinen bloggaaja, joka bloggaa ruoasta ja ruoanvalmistuksesta? Jos haluat päästä testaamaan PATAMIES® valurautatuotteita, niin otathan yhteyttä ja kerrot itsestäsi ja blogistasi!

Tavarantoimittajistamme

Tavarantoimittajamme sijaitsevat Euroopassa (Unkari, Latvia, Itävalta ja Belgia) ja olemme käyneet itse tapaamassa heitä ja tutustumassa tehtaiden toimintaan, jotta voimme taata luotettavat ja turvalliset tuotteet. HERZOG tuotteet toimitamme suoraan yhteistyökumppanimme varastolta Sinulle kotiovelle!

Meiltä usein kysytään, miksi paistinpannumme ovat suhteellisen arvokkaita. Kuljetuskustannukset muodostavat todella merkittävän osan tuotteen hinnasta vaikka olemmekin löytäneet loistavia kuljetusyhtiöitä, joiden avulla olemme saaneet kuljetuksia neuvoteltua! Koska olemme kuitenkin vielä pienen pieni yritys, emme voi ostaa kerralla varastoon hirmuisesti tuotteita ja siksi tuotteidemme rahtikustannukset ovat aika huomattavia. Toinen hinnoitteluun vaikuttava seikka on se, että olemme pieni yritys, joka ostaa suhteessa paljon vähemmän tavaraa vuositasolla kuin vaikkapa ketjut esim. Tokmanni, Halpa-Halli, Puuilo Cittareista ja Prismoista puhumattkaan, niin meidän sisäänostohinnatkin ovat ihan erilaiset. 

Toivottavasti ymmärrät nyt paremmin patojen hinnan muodostumista ja tuet ostopäätöksilläsi kotimaista verkkokauppaa ja pienyrittäjää!

PS: Mikäli käytät tuotteitamme, niin olisimme iloisia, erityisesti jos sometat niistä, että käyttäisit tuolloin somessa #patamiestuotteet/ @patamies julkaisuissasi. Tämä toisi meille paljon kaivattua lisänäkyvyyttä.

KIITOS!